Nada Rocco, glumica

Jedna od najpoznatijih hrvatskih kazališnih i televizijskih glumica Nada Rocco, autorica knjige 'Moje sirove strasti', koja posebno vodi brigu o svom tijelu i duhu, zdravom životu i prehrani otkrila nam je tajnu svog novog osmijeha, ali i izgleda.

Cijeli život vodila sam bitku sa zubima, ali i strahom od stomatologa zbog čega sam promijenila brojne stomatološke ordinacije. No, onda sam doznala za mr. sc. Marka Krmpotića, stručnjaka za dentalnu implantologiju, koji je sve moje boljke mogao riješiti na jednom mjestu, a ono što je najbolje svi moji strahovi i problemi nestali su kao rukom odnešeni – veselo nam povjerava Nada Rocco kojoj su tijekom "rekonstrukcije" rađeni razni zahvati, od liječenja i punjenja korijena do vađenja zubi i postavljanja titanskih implantata s mostovima.

Kako i sama kaže, Nada se niti u jednom trenutku nije morala odreći svog osmijeha, jer su joj topli i srdačni zaposlenici kao i pažljivi i profesionalni stručnjaci omogućili da se opusti i prepusti s punim povjerenjem u njihove ruke.
Izgradili smo ljubav na duge staze – sretno i sa smijehom govori Nada. Nakon redizajniranog osmijeha, Nada je puno samopouzdanija i veselija, a njenom samopuzdanju doprinjela je i neinvazivna metoda pomlađivanja lica aplikacijom filera koja je stekla veliku popularnost u estetskoj kirurgiji.
Fileri koji se koriste u poliklinici Imed sadrže hijaluronsku kiselinu čija je molekularna struktura jednaka onoj koju stvara tijelo - kaže Dr. Borić i povjerava kako se zbog toga nakon injiciranja filera s hijaluronskom kiselinom u kožu, povećava nakupljanje vode, a koža vraća svoju svježinu i mladenački izgled čime se postiže efekt pomlađivanja lica. Kombinacijom filera koji se razlikuju po veličini i broju čestica gela, u polikinici Imed pacijentima se ovom vrlo nježnom ali efikasnom metodom korigiraju duboke bore i borice i vraća se tonus lica, pomlađuje područje oko očiju i područje podočnjaka.  
 
Svakako treba spomenuti i uspješnost povećavanja usana aplikacijom filera te osiguravanje elastičnosti i glatkoće kože lica i vrata, kao i područja dekoltea -  objašnjava Dr. Borić.