08.03.2016

Vrhunski rezultat za vrhunskog sportaša

Sportaš Tomislav Butina s osmijehom govori o svom posjetu Poliklinici IMED

Tomislav Butina o svom posjetu Poliklinici IMEDDa je tijekom godišnjeg odmora moguće spojiti ugodno s korisnim, zna i Tomislav Butina, poznati Dinamov vratar i Hrvatski nogometni reprezentativac. Naime, dio svog godišnjeg odmora odlučio je iskoristiti za dobrobit svoga zdravlja u Poliklinici IMED. 

I ovoga se puta s punim povjerenjem prepustio u ruke stručnog tima stomatološkog odjela Poliklinike IMED, na čelu s Dr. Krmpotićem. Timskim pristupom obavljeni su određeni stomatološki zahvati, te sanirani svi stomatološki nedostatci, koji su rezultirali zadovoljnim osmijehom klijenta. 

Prema savjetima stomatologa, odlučio se na ugradnju zubnog implantata. 

„Godinama brigu o svom zdravlju prepuštam stomatološkom timu Poliklinike IMED. Stručnost i profesionalizam prvi su razlozi, ali svakako moram istaknuti da su me osvojili i prijateljskim odnosom te spremnošću da se prilagode mom zahtjevnom rasporedu.“, napominje bivši Hrvatski nogometni reprezentativac s adresom u Dubaiju.

Aktualnosti
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“