08.03.2016

Ljeto je vrijeme i za velike stomatološke radove zar ne?

Ako ste odgađali dugo godina odlazak stomatologu vrijeme je za odluku! POTPUNA ESTETSKA I FUNKCIJSKA SANACIJA SVIH ZUBA U JEDNOM DANU!

Mr. sc. Marko KrmpotićU Poliklinici Imed cijeli zahvat moguće je odraditi u općoj anesteziji čime se maksimalno ublažava stres od operacije i neugoda tijekom  samog zahvata. 

Preduvjet za uspješno izvođenje  je tim stručnjaka (ukupno 12 ljudi sudjeluje u liječenju) i vrhunski opremljena poliklinika sa vlastitim laboratorijem dentalne tehnike.

Radi se o implanto-protetskoj sanaciji kod jako teških i zapuštenih slučajeva gdje se svi zubi zamjenjuju novim fiksnim zubima na implantatima. Potrebno je od 4-6 implantata po čeljusti kojima se  nadomješta 12 zuba. Posebnost je u tome što se zahvaljujući suvremenoj tehnologiji svi implantati mogu ugraditi u jednoj posjeti, a novi zubi mogu izraditi u jednom danu tako da pacijent napušta polikliniku potpuno saniran.

Cijeli koncept bazira se na Nobel Biocare implantatima i Nobel Procera digitalnoj tehnologiji što spada u sam vrh ponude u implantologiji u svijetu.

Aktualnosti
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“