Lifting čela

Promjene u području gornje trećine lica, tj. bore na čelu i položaj obrva, često su razlog nezadovoljstva izgledom i izvor motivacije za estetskom operacijom.

Treba li Vam lifting čela?  - Vaše lice ponovno može izgledati mlado i svježe.

Zahvat - Današnji zahvati sve su manje zahtjevni i najčešće rađeni uz minimalne rezove.*

Oporavak - Zahvaljujući tehnologiji, većinom se, uz sve bolje rezultate, smanjilo i vrijeme oporavka.*
*napomena: rezultati variraju od osobe do osobe

Razlozi za operaciju - Najčešće je razlog taj što se starenjem koža opušta i stvaraju se bore, čijem su nastanku neke osobe puno podložnije.

Kriteriji operacije - Uspješna operacija je ona koja zadržava prirodan izgled uz primjenu tehnike minimalnih ožiljaka.

Izbor operacije - Tehnologija je omogućila napredak, ali rezultati još uvijek ovise o znanju, tehnici i iskustvu liječnika.

Promjene u gornjoj trećini lica, tj. bore na čelu, doprinose dojmu starenja. Za pomlađivanje je, uz facelifting, važno tretirati i ovo područje.

Konzultacijski pregled je besplatan, naručite se na pregled.

Zašto se odlučujemo za ovakav zahvat?

Prirodan tijek starenja čini našu kožu sklonijom borama i ostalim oštećenjima koja se na njoj više uočavaju. Osim toga, neke osobe su i po genetici sklonije razvoju bora na čelu. Općenito nailazimo na situacije u kojima zbog nastanka bora naše čelo izgleda starije od ostatka lica.

U Poliklinici IMED usredotočenost na pacijenta na njegovom prvom pregledu, koji radimo besplatno, omogućuje Vam dobivanje svih informacija koje su Vam potrebne kako biste mogli donijeti najbolju odluku za sebe.

  • Kvalificirani stručni tim pruža vrhunsku njegu i medicinski standard

  • Znanje i iskustvo rada nadopunjujemo stalnim usavršavanjem i razvojem


Obrazac za pitanja

  
  
Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa „Konkurentnost i kohezija“