Estetska kirurgija

Naš centar za estetsku kirurgiju je osposobljen za korištenje najnovijih tehnika plastičnih, rekonstruktivnih i estetskih zahvata. Tijekom besplatnog konzultacijskog pregleda doktor će odgovoriti na Vaša pitanja i dati Vam najbolji savjet za izbor prikladne terapije, bilo da je riječ o faceliftingu, povećanju grudi, operacji nosa ili drugim korekcijama. Važno je naglasiti da uvijek stavljamo naglasak na osobnost i individualne karakteristike pacijenta radi postizanja prirodnog i skladnog rezultata.

Pomažemo vam poboljšati izgled i povećati samopouzdanje

  • Pacijent je u središtu timskog rada vrhunskih stručnjaka.
  • Naš rad temelji se na povjerenju, uvažavanju i stručnom pristupu.
  • Uz međusobnu suradnju dolazimo do najboljih rezultata za pacijenta.
Izdvojene usluge
Operacija kapaka

Estetska operacija kapaka – Blefaroplastika

Estetski zahvat na kapcima, blefaroplastika, uklanja neizbježne efekte starenja, korigira spuštene (obješene) kapke, a tim se postupkom uspješno eliminiraju vrećice ispod očiju i rješavaju izražene borice oko očiju koje daju umoran izgled lica.

Operacija korekcija nosa - rinoplastika

Estetska operacija nosa - Rinoplastika

Estetska operacija nosa rješava vanjske deformacije nosa poput grbavog nosa, izbočina, zakrivljenog nosa i slično, ispravljajući tako oblik nosa uz povećanje osobnog samopouzdanja i zadovoljstva.

Facelifting pomlađivanje lica zatezanje

Facelifting

Facelifting je metoda za koju se odlučujemo nakon različitih kozmetičkih tretmana za njegovanje kože. Zahvat mijenja cijelo lice, a najbolji rezultati vidljivi su oko čeljusti i na području vrata.

Lifting čela

Lifting čela

Promjene u području gornje trećine lica, tj. bore na čelu i položaj obrva, često su razlog nezadovoljstva izgledom i izvor motivacije za estetskom operacijom.

Podizanje obrva

Podizanje obrva

Položaj obrva uvelike pridonosi izgledu lica jer, ovisno o visini obrva, ostavljamo dojam svježine i mladenačkog izgleda ili ozbiljan, umoran i općenito stariji dojam.

Korekcija ušiju – Otoplastika

Korekcija ušiju – Otoplastika

Korekcija ušiju je kirurški estetski zahvat kojim se vrlo uspješno i trajno može riješiti problem klempavih ušiju.

Povećanje grudi i oblikovanje grudi

Povećanje grudi

Povećanje grudi, odnosno augmentacijska mamaplastika jedan je od najčešćih zahvata estetske kirurgije.

Smanjivanje grudi

Nezadovoljstvo vlastitim izgledom jedan je od većih razloga za smanjivanje grudi, ali obično su kod ovakvih zahvata uključeni i zdravstveni razlozi.

Podizanje grudi

Osim konstitucijskih specifičnosti volumena i oblika grudi, na izgled može utjecati trudnoća i znatan gubitak tjelesne težine.

Korekcija trbušne stjenke – Abdominoplastika

Korekcija trbušne stjenke – Abdominoplastika

Zahvat se sastoji u zatezanju kože i odstranjenju suviška kože, masnog tkiva te, ako je potrebno, korekciji mišićne stjenke abdomena.

Liposukcija - uklanjanje masnog tkiva

Liposukcija

Liposukcija je kirurška metoda za skidanje potkožnog masnog tkiva kojoj je cilj smanjenje tjelesnog obujma i micanje celulita.

Korekcija ožiljaka

Estetski dobar i prihvatljiv ožiljak je tanak, u razini kože i s minimalnom razlikom u boji od okolnog tkiva. Zahvatom korekcije ožiljaka, nastoji se postići upravo ta minimalna razlika

Uklanjanje kožnih izraslina

Na koži, bez obzira na dob, mogu nastati brojne i različite izrasline. Većina njih je benigna, odnosno dobroćudna, no neke ipak mogu biti maligne – zloćudne.


Obrazac za pitanja