Iris Androšević Pinjuh, manekenka

Do svoje trideset i osme godine Iris Androšević Pinjuh ostvarila je zavidan uspjeh u manekenstvu, upoznala ljude i kulture diljem svijeta, spremila u džep diplomu dizajnerice interijera, borila se za prava žena te, postala majka trojice veselih i oštroumnih sinova.

U poliklinici Imed pronašla je stručnjake koji brinu o njenoj ljepoti i zdravlju.

Izuzetno sam zadovoljna kvalitetom usluge u poliklinici Imed - od samog prijema gdje vas dočekuje prekrasno i ljubazno osoblje  do profesionalnih i stručnih medicinskih usluga stomatologa  liječnika i kirurga. Moje iskustvo je za svaku preporuku! Na jednom mjestu mogu se riješiti mnogi problemi, a sitni zahvati pomlađivanja, priznajem čine me zadovoljnom.  – kaže bivša manekenka.
Iris se u poliklinici Imed kod doc. dr.sc. Aleksandra Milenovića odlučila na neinvazivni zahvat pomlađivanja koji joj je omogućio da se osjeća mlađom, svježom i što je najbitnije da i dalje zadrži svoj prirodni izgled. 

Uz to, Iris je u poliklinici Imed potražila i stomatološku pomoć, tako da je kod dr. Lane Skorić odradila paradonti pregled. Nakon pregleda, stručni tim poliklinike Imed nakon konzultacija postavio je dijagnozu i načine liječenja nakon čega će Iris nastaviti s terapijom.  

Za informacije i narudžbe nazovite nas na

+385 (0)1 366 8936
Naručite se online