Posebna ponuda - Sniženje od 20% na sve Beauty tretmane u Poliklinici IMED!

Anita Dujić Veljača, miss turizma/modna blogerica

Svestrana Anita Dujić Veljača, jedna od najljepših Hrvatica, poznata i kao miss turizma, te modna blogerica, radi punom parom i ispred ali i iza scene!  

U modni biznis ušla je s još 15 godina, a uz uspješnu manekensku karijeru, Anita je magistrirala ekonomiju. S obzirom da je stalno ispred kamera i fotoaparata, Anita se odlučila na svojevrsni kozmetički tretman za zube, takozvani Dental Wellness kako bi svoj osmijeh učinila još blistavijim.
U Imedu se od prvog dana osjećam kao da sam u svom dnevnom boravku jer znam da sam u sigurnim rukama. S Imedovim stručnjacima razvila sam potpuno prijateljski odnos pun povjerenja jer znam da im se uvijek mogu obratiti oko bilo koje nedoumice ili problema, što u konačnici i jest razlog zašto se uvijek rado vraćam Imedu – kaže manekenka i dodaje kako nijedan zahvat u ugodnom ambijentu punom pozitivne energije, uz toplo i srdačno osoblje i profesionalne stručnjake i tehničare za nikoga ne bi trebao predstavljati problem niti stvarati strah.
Dental wellness za kojeg se odlučila naša poznata manekenka Anita Dujić uključuje čišćenje zubnog kamenca ultrazvučnim uređajem, zatim pjeskarenje tvrdih zubnih tkiva radi dodatnog uklanjanja pigmentacije te premazivanje zubi zaštitnim premazom na bazi fluora. Usna šupljina potpuno je osvježena, a osjećaj svježine i lijep osmijeh rezultat su ovog pravog  hit zahvata.