13.12.2016

Zašto si za blagdane ne biste poklonili savršeni dar?

Poliklinika IMED pripremila je specijalni novogodišnji popust za Med Contour Multipower tretmane s kojima ćete si pokloniti savršen izgled za novogodišnju noć, ali i za razdoblje koje slijedi!

IMED Med Contour Multipower tretmanKraj godine je sve bliži, ako želite svoj izgled dovesti do zavidnog nivoa za najluđu noć, pravo je vrijeme da krenete u akciju! Uđite u novu godinu sa smanjenim obujmom, velikim osmjehom i pokojim zavidnim pogledom.
Na efikasan, bezbolan i potpuno siguran način, riješite se viška masnih naslaga, celulita, smanjite centimetre i zategnite tijelo i pomladite lice uz Med Contour Multipower!IMED Med Contour Multipower tretman

Med Contour Multipower omogućava potpuno sigurno, nekirurško oblikovanje i zatezanje kože tijela te pomlađivanje lica.
Inovativnost uređaja je u tome što kombinirajući ultrazvuk, radiofrekvenciju te vakuum na efikasan i potpuno bezbolan način preoblikuje tijelo, omogućuje uklanjanje celulita, zatezanje kože te face lifting s trenutnu vidljivim rezultata bez operativnih zahvata te se odmah nakon tretmana možete vratiti svakodnevnim aktivnostima.

Već nakon prvog tretmana postiže se svjež i pomlađen izgled – koža je zategnutija, glatka i elastičnija.

Za specijalni novogodišnji popust, Poliklinika IMED daruje Vam 20% za gotovinsko plaćanje i 10% popusta za kartično plaćanje Med  Contoure Multipower tretmana.

Dovedite svoj izgled do savršenstva za novogodišnju noć i iskoristite popust koji je Poliklinika IMED pripremila za Vas!

 

Aktualnosti

Za informacije i narudžbe nazovite nas na

+385 (0)1 366 8936
Naručite se online