08.03.2016

Veliko finale makeovera Like!-a i poliklinike IMED

Donosimo vam rezultate finalnog makeovera LIKE!-ovih kandidatkinja Jadranke Matijević (45), Vanje Anić (43) i Jadranke Rob (48) kojima je poliklinika IMED nakon stomatoloških i estetskih zahvata u potpunosti dala novi i mladenački izgled.

Makeover finale IMEDSve tri kadidatkinje zajedno sa svojim obiteljima, oduševljene su novim izgledom koji im je kako kažu, vratio samopouzdanje i zadovoljstvo, a sve to zahvaljujući stručnom timu poliklinike IMED. 

Prvoj kandidatkinji, gospođi Rob u općoj su anesteziji ugrađeni Nobel Biocere dentalni implantati na koje je nakon sraštanja s kosti dodana protetska suprastruktura koja je pripremljena u laboratoriju poliklinike IMED, a napravljen je i estetski zahvat blefaroplastike kapaka. 

Promjene na kapcima su neizbježne. Gubitak elastičnosti dovodi do opuštanja i stvaranja viška kože. Postigli smo mlađi i odmoreniji izgled pacijentice – istaknuo je doc. dr. sc. Aleksandar Milenović.

Zadovoljna je i Vanja Anić kojoj je odrađena blefaroplastika donjeg kapka i pomlađivanje lica aplikacijom filera, te potpuna estetska rekonstrukcija gornje čeljusti keramičkim krunicama. U poliklinici IMED ugradili su joj i implantante na mjestu donjeg lijevog kutnjaka. 

Danas gubitak zuba rješavamo ugradnjom implantata. To znači nadoknadu jednog zuba, bez oštećivanja okolnih – objašnjava mr. sc. Marko Krmpotić koji je zadnjih 15-ak godina ugradio impresivan broj implantanata.

Kandidatkinji Jadranki Matijević, u poliklinici IMED napravili su aplikaciju filera i botoxa, Dental wellness i izbjeljivanje zubi. Također, tim poliklinike je sanirao i stomatološki problem, te nadomjestio tri zuba na donjoj čeljusti implantatima, a doc. dr. sc. Milenović je koristio 3D metodu uljepšavanja uključujući različite gustoće hijalurona kao i tretman botulin toksina kojima se postižu zadivljujući rezultati u pomlađivanju i brisanju bora s područja čela i oko očiju. 

Sve tri kandidatkinje zahvaljuju se svima koji su s njima radili u posljednih nekoliko mjeseci, te ističu kako je ovo za njih bilo nezaboravno iskustvo kojim su im Like! i polklinika IMED promijenili život.

Aktualnosti

Za informacije i narudžbe nazovite nas na

+385 (0)1 366 8936
Naručite se online