10.03.2016

Glumica Bojana Gregorić Vejzović, među prvima je ispobala Med Contour Multipower...

...koji je od sada dostupan u Polinikinici IMED! Med Contour Multipower je nova, ultimativna platforma za nekirurško oblikovanje tijela, zatezanje kože i lifting lica!

Med Contour Multipower - IMEDSastoji se od četiri aplikatora koji imaju različite funkcije: Body shapeBody shape and tightDraining Face liftingFace lifting nastavak kreiran je za područje lica, vrata te dekoltea.

Med Contour Multipower novi je uređaj višestruko nagrađivane Med Contour linije koji omogućava oblikovanje tijela, uklanjanje naslaga celulita, zatezanje kože tijela te face lifting. Tretman je u potpunosti siguran, a odobren je od strane američke Agencije za hranu i lijekove (FDA). Inovativnost uređaja je u tome što kombinirajući ultrazvuk, radiofrekvenciju te vakuum klijentima omogućava trenutnu vidljivost rezultata bez operativnih zahvata. Body shape aplikator namijenjen je uklanjanju masnih naslaga i razbijanju celulita, a tretman se preporuča muškarcima i ženama koji žele preoblikovati svoje tijelo. Ovaj nastavak služi tretiranju prekomjerne količine masnog tkiva formiranog na područjima poput abdomena, stražnjice, nogu te ruku. Na ovaj način se poboljšava dubinska struktura kože zbog čega ona djeluje mnogo mlađe i svježije. Body shape and tight je aplikator koji utječe na elastičnost te glatkoću kože. Ovim tretmanom je kod klijenata moguće poboljšati teksturu površinskog sloja kože te regeneraciju tkiva što rezultira zaglađenijom te čvršćom kožom. Draining aplikator namijenjen je stimulaciji limfnih žlijezda s ciljem uklanjanja viška toksina te masti u tijelu.

 

Med Contour Multipower - IMED

Aktualnosti

Za informacije i narudžbe nazovite nas na

+385 (0)1 366 8936
Naručite se online