08.03.2016

Doc.dr.sc. Aleksandar Milenović sudjelovao na svjetskom kongresu Anti-aging medicine u Monte Carlu

Dvanaesti Anti-Aging medicinski svjetski kongres održao se u Monte Carlu od 3. do 5. travnja 2014., pod visokim pokroviteljstvom H.S.H. Princa Alberta II. od Monaka.

Doc.dr.sc. Aleksandar Milenović sudjelovao na svjetskom kongresu Anti-aging medicine u Monte CarluPosvećen je razvoju kirurgije, regenerativne i anti aging medicine te estetske dermatologije. Na ovom ugledom medicinskom kongresu sudjelovao je i doc.dr.sc. Aleksandar Milenović iz poliklinike Imed.

„Svjetski kongresi su mjesta na kojima se diktiraju trendovi te na njima prisustvuju najveći stručnjaci iz svijeta medicine. Smatram da je moja dužnost biti informiran i u mogućnosti provesti najzahtjevnije i tehnološki najnaprednije zahvate pomlađivanja, jer Hrvatske pacijentice su uvijek u skladu s vremenom“ – objašnjava doc.dr.sc. Aleksandar Milenović

Ukupni koncept kongresa je: „Budite spremni za budućnost“, naglašavajući ne samo važnost držanja koraka s dosadašnjim znanjem i tehnologijom te svjetskom praksom, nego i pripremu sudionika da se suoče s izazovima mijenjajućeg svijeta.

„Ovogodišnji program je bio bogat, kao i broj predavača, uglednih stručnjaka diljem svijeta. Posebno bih istaknuo temu: Facial Transition in Global 3D Beautification, a metodu poput Silhouette Soft, već koristimo u poliklinici Imed te imamo sjajne rezultate.“ – ističe doc.dr.sc. Milenović.

Predavanja su održali odabrani međunarodno priznati članovi fakulteta, te stručnjaci iz više od 95 zemalja. Ovaj događaj, svake godine privuče više od 7 500 sudionika, koji dolaze iz više od 120 zemalja, a više od 250 kompanija, izlagalo je svoje proizvode, tehnologije i usluge.

Aktualnosti

Za informacije i narudžbe nazovite nas na

+385 (0)1 366 8936
Naručite se online