08.03.2016

ANTI AGE KONCEPT BY IMED Dobro došli na početak putovanja kroz vrijeme

ANTI AGE KONCEPT BY IMED inovativni pristup sastoji se od timskog rada stomatologa i estetskog kirurga, a započinje pregledom i razgovorom, nakon čega slijedi izrada strategije za pacijenticu ili pacijenta.

Predstavljanju novog koncepta uzvanici su nazdravili čašom najboljeg šampanjca Moet & Chandon a pridružile su se i Imedove ambasadodice ljepote i zdrvalja, Bojana Gregorić, Nada Rocco i Renata Sopek. Nova pomlađena harmonija lica postiže se odabirom i provođenjem ciljanih metoda i zahvata esteske kirurgije i stomatologije. 

Napredak i razvoj stomatoloških tehnika te cjelokupne struke omogućio je da danas u okviru stomatološke struke ne postoje ograničenja. Gotovo da nema nemogućeg - od željene boje, veličine i izgleda zuba. 

Kada je riječ o suvremenoj stomatologiji i estekstkoj kirurgiji, ona u potpunosti mora biti u službi pacijenta, a to znači da mora odgovoriti potrebama modernog čovjeka. Danas suvremena anti age medicina nudi mogućnost znatnog pomlađivanja i podizanja kvalitete života. Gotovo da i ne poznaje granice i mogućnosti pomlađivanja, dok su rezultati nove mladosti zadivljujući.

Aleksandar Milenović, Zvijezdana Feješ, Danijela Živoder i Ivana Čvrljak Tomić

Mr. sc. Marko Krmpotić i doc. dr. sc. Aleksandar Milenović

Aktualnosti

Za informacije i narudžbe nazovite nas na

+385 (0)1 366 8936
Naručite se online