Povećanje grudi i oblikovanje grudi ugradnjom silikonskih implantata

Povećanje grudi i oblikovanje grudi silikonskim implantatima, rutinska je operacija. Najveći izazovi su oblikovanje nejednakih grudi gdje se zahtijeva veliko iskustvo stručnjaka i dobra procjena da bi se grudi učinile jednakima.

Povećanje grudi i oblikovanje grudiPovećanje grudi i oblikovanje grudi vrlo je popularan zahvat u esteskoj kirurgiji na svim svjetskim tržištima, a poznato je da se izvodi već pedesetak godina. To je najčešći estetski zahvat: u SAD-u se godišnje realizira 350 tisuća zahvata. Tijekom razvoja estetske kirurgije mijenjale su se tehnologije i metode povećanja i oblikovanja grudi, a danas poznajemo pet različitih generacija implantata za grudi, kažu u Imedu.
Svaki liječnik koji drži do sebe i svoje struke, a posebice do pacijenata, bilo da je riječ o estetskoj kirurgiji ili drugom području, mora pratiti svjetske standarde i trendove. Da bi to učinili, liječnici moraju sudjelovati na europskim i svjetskim kongresima te stalno raditi i ulagati u svoj profesionalni napredak, čega su svjesni i stručnjaci poliklinike Imed. Estetska kirurgija vrlo je dinamična grana medicine, a tome svjedoči i podatak da su danas kongresi na kojima se usvajaju nove metode i usavršava struka već dostupni na mjesečnoj razini. „U poliklinici Imed, osim stručnog usavršavanja, imperativ je i korištenje najkvalitetnijih implantata kao i kompletne opreme, kada je u pitanju povećanje i oblikovanje grudi, ali i ostali estetski zahvati“, ističe doc. dr. sc. Aleksandar Milenović. 

 

Oblikovanje nejednakih grudi 

Povećavanje grudi i oblikovanje grudi silikonskim implantatima, rutinska je operacija. Svakako da i u tom segmentu estetske kirurgije postoje izazovi. Najveći izazovi su oblikovanje nejednakih grudi gdje se zahtijeva veliko iskustvo stručnjaka i dobra procjena da bi se grudi učinile jednakima.
Kada je riječ o povećanju i oblikovanju grudi, stručnjaci poliklinike Imed kažu da je budućnost silikonskih implantata u sljedećih desetak godina neupitna. Postoje naravno i druge metode povećanja i rekonstrukcije grudi koje se pokušavaju probiti i etablirati. Danas je najveći svjetski trend u povećanju grudi – povećanje grudi masnim tkivom. Pacijentice nakon estetskog zahvata povećanja i oblikovanja grudi dobvaju novu, ljepšu figuru i držanje tijela, a ukupan dojam garancija je zadovoljstva, dodaje doc. dr. sc. Aleksandar Milenović.

 

GALERIJA SLUČAJEVA


Za informacije i narudžbe nazovite nas na

+385 (0)1 366 8936
Naručite se online