Endoret PRGF - pomlađivanje vlastitim matičnim stanicama

Endoret PRGF tretman pomlađivanja vlastitim matičnim stanicama jedan je od najpopularnijih svjetskih trendova kada se radi o metodama pomlađivanja koje koži vraćaju izgubljeni sjaj.

Endoret PRGFVratite svojoj koži izgubljeni sjaj snagom vlastitog organizma

Posljednjih godina puno se piše o matičnim stanicama, kao sve popularnijoj anti-age metodi pomlađivanja. Matične stanice prepoznale su mnoge klijentice koje nisu spremne na aplikaciju botoksa i filera, a nisu ni kandidatkinje ili imaju averziju od klasičnih metoda poput Face Liftinga.

Endoret PRGF tretman, poznatiji i kao tretman pomlađivanja vlastitim matičnim stanicama, na potpuno prirodan način pomlađuje kožu koristeći snagu našeg vlastitog organizma koji u sebi nosi moć regeneracije i obnavljanja tkiva.

Ovu metodu pomlađivanja redovito koristim kod određenog broja klijentica koje su kandidati za ovakav način pomlađivanja. 

Matične stanice u Endoret PRGF metodi estetsko-korektivnih zahvata potiču obnavljanje kolagena te procese cijeljenja i pomlađivanja kože i koriste se za područje lica, vrata, dekoltea, šaka, i sl. 

Izolirani faktori rasta i matične stanice imaju vrlo jak efekt pomlađivanja jer stvaraju novi kolagen, smanjuju bore, potiču obnovu uz uklanjanje oštećenja tkiva. Specifično je da Endoret PRGF tretman pomlađivanja potiče naš metabolizam da se ubrza što  koži omogućava da postane svježija i sjajnija. 

Endoret PRGF potpuno je bezbolnom načinu pomlađivanja. Sam tretman  traje kratko, a izvodi se na vrlo jednostavan način u svega dva koraka. Nakon izolacije plazme iz krvi pacijenta, ona se nježno injektira na željeno područje. Dobivena plazma bogata je trombocitima i faktorima rasta koji potiču matične stanice na regeneraciju i revitalizaciju oštećene kože. Matične stanice se pretvaraju u kolagen što je od presudne važnosti za dobre rezultate, koji su vidljivi  već nakon prvog tretmana, jer koža postaje mekša, elastičnija i vidljivo mlađa. Željeni rezultati su vidljivi već nakon prvog tretmana, a krajnji efekti vidljivi su nakon nekoliko narednih  mjeseci zbog procesa stvaranja novog kolagena.   

Također, Endoret PRGF kompatibilan je i s ostalim estetskim tretmanima jer nema negativnih međudjelovanja sa drugim tvarima. Čak što više, neki tretmani bazirani na plazmi bogatoj faktorima rasta mogu biti dopunjeni korištenjem filera za povećanje volumena specifične zone ako je potrebno.

Koristeći snagu koja se nalazi u vama samima svojoj koži možete vratiti izgubljeni sjaj i svježinu te mladoliki izgled te možemo izbjeći osjećaje nezadovoljstva koji se mogu pojaviti prilikom prvih pokazatelja znakova starenja. Iako je starenje prirodan proces koji se ne može zaobići, ipak postoje metode i tretmani kojima se može postići da naša koža izgleda mlađe, a vi ćete se sasvim sigurno osjećati zadovoljnima i sretnima. 


Za informacije i narudžbe nazovite nas na

+385 (0)1 366 8936
Naručite se online