ANTI-AGE CONCEPT BY IMED

Dobro došli na početak putovanja kroz vrijeme... Predstavljamo vam jedinstven, inovativni koncept i program pomlađivanja lica baziran na sinergiji dva visokostručna stručna medicinska područja; estetske kirurgije i stomatologije.

ANTI AGE KONCEPT BY IMEDPredstavljamo vam jedinstven, inovativni koncept i program pomlađivanja lica baziran na sinergiji dva visokostručna stručna medicinska područja; estetske kirurgije i stomatologije. Poliklinika Imed jedina je poliklinika u regiji koja se na najvišoj stručnoj razini timski bavi problematikom stomatologije i estetske kirurgije.
 
ANTI AGE KONCEPT BY IMED inovativni pristup sastoji se od timskog rada stomatologa i estetskog kirurga, a započinje pregledom i razgovorom, nakon čega slijedi izrada strategije za pacijenticu ili pacijenta.
 
Nova pomlađena harmonija lica postiže se odabirom i provođenjem ciljanih metoda i zahvata esteske kirurgije i stomatologije.
Danas suvremena anti age medicina nudi mogućnost znatnog pomlađivanja i podizanja kvalitete života. Gotovo da i ne poznaje granice i mogućnosti pomlađivanja.
 
Rezultati nove mladosti su zadivljujući!


Za informacije i narudžbe nazovite nas na

+385 (0)1 366 8936
Naručite se online