Posebna ponuda - Bezbolno lasersko uklanjanje dlačica prepona (4 + 3 tretmana gratis) uz 20% popusta

Posebna ponuda - Bezbolno lasersko uklanjanje dlačica prepona (4 + 3 tretmana gratis) uz 20% popusta

Riješite se neželjenih dlačica na preponama ususret ljetu i neugodnom svrbežu i iritacijama recite zbogom. Uživajte u zasluženom odmoru uz posebnu ponudu bezbolnog uklanjanja dlačica s prepona laserom uz 20% popusta.


Upoznajte GP Fast laser diode:

Za uklanjanje dlačica koristi se tehnologija diodnog lasera, koji radi na 808 te 760nm valne duljine. Veća valna duljina od 808nm omogućava dulje prodiranje u vašu kožu, a pri tome izbjegava melanin u koži epidermisa i cilja direktno na folikulu dlake.

Diodni laser zato radi odlično na svim fototipovima kože te je savršeno rješenje za tamnu i jaču dlaku. Alexandrite radi na 760nm valne duljine te kraćom valnom duljinom od diodnog lasera učinkovito otklanja svjetliju i tanju dlaku.

Valja naglasiti da je tretman ugodan, opuštajući te se koristi za uklanjanje dlačica i na ostalim dijelovima tijela. Vaša koža je uz GP Fast laser diode i njegovo automatsko podešavanje po fototipu u najboljim rukama.

 

Prednosti GP Fast laser diode:

- Siguran i učinkovit
- Bezbolan
- Iznimno kratko vrijeme trajanje tretmana
- Medicinski prilagođen prema vašem fototipu
- Mogućnost rada tretmana i ljeti i na tamnijoj koži
- Pogodan za sve tipove kože
- Uklanja svijetle i tamne dlake
- Bez neželjenih posljedica na koži
- Nema oporavka nakon tretmana niti crvenila
 

Stop neželjenim, tvrdoglavim i uraslim dlakama.
 

GP Fast diodni laser prvi je izbor za najjednostavnije i učinkovito uklanjanja dlačica bez boli i u pokretnom načinu rada. Učinkovito uklanja sve vrste dlaka. Izbjegnite britvice i gelove, za njih nakon tretiranja GP fast laser diodom nećete imati potrebe!

Dobro je znati da je kada se radi o GP fast laser diode riječ o radu u pokretu bez primjene gela, a ovaj potpuno bezbolan tretman trajat će od 10 minuta. Uz ugrađeni sistem za hlađenje bit će vam potpuno ugodno, a preporučuje se da se postupak ponovi svaka 3-4 tjedna, ovisno o brzini rasta dlake.

 

Što kažu naši vjerni pacijenti?

 

“Nakon mnogih razočaranja i loših iskustava s laserima, napokon sam pronašla uređaj koji mi daje željene rezultate” I.S. (28)

“S obzirom na to da sam dugo vremena išla na tretmane laserskog uklanjanja dlačica i nisam bila zadovoljna rezultatima, bila sam poprilično skeptična i prema GP Diode Laseru. No, moram priznati da sam već nakon prvog tretmana bila prezadovoljna te sada svima preporučujem tretmane, jer su rezultati fenomenalni.” H.Š. (31)

“U potpunosti sam oduševljena tretmanom. Probala sam i druge laserske uređaje i ni jedan se ne može usporediti s GP Diode Laserom laserom kod kojeg su rezultati bili vidljivi već na prvom dolasku." R.Č.(36)

 

Uštedite 20% na najsigurnijem i najjednostavnijem tretmanu uklanjanja dlačica:

Uplatom po ponudi u razdoblju od 15.6. do 21.6. ostvarujete dodatnih 20% popusta na 4 + 3 gratis GP Fast Laser diode tretmana prepona.

Zakažite termin