Med Contour Multipower

MED CONTOUR Multipower, platforma za nekirurško oblikovanje tijela, zatezanje kože i lifting lica!

Nekirurški tretmani predstavljaju popularni novitet na području estetske kirurgije, a jedan od takvih tretmana je Med Contour Multipower koji na potpuno siguran i bezbolan način omogućuje oblikovanje i zatezanje kože tijela i lica. Rezultati su odmah vidljivi u obliku zategnute, svježe i glatke kože koja u toplim proljetnim danima zasigurno predstavlja prioritet svake osobe.

ULTIMATIVNA platforma za nekirurško oblikovanje tijela, zatezanje kože i lifting lica!

Med Contour MULTIPOWER je uređaj najnovije generacije u svojoj kategoriji, koji kombinira ultrazvuk i radiofrekvenciju, u cilju efikasnog, sigurnog i bezbolnog nekirurškog preoblikovanja tijela, uklanjanja celulita,  zatezanja kože i face lifting.

Med Contour MULTIPOWER  se sastoji od:

  • 4 APLIKATORA - za nekirurško oblikovanje tijela, zatezanje kože lica i tijela, lifting lica i uklanjanje celulita
  • 3 TEHNOLOGIJE - Ultrazvuk, Radiofrekvencija, Vakum
  • 3 ULTRAZVUČNE FREKVENCIJE - 1MHz / 2,5MHz / 5MHz

Korištenjem tehnologija ULTRAZVUKA, RADIOFREKVENCIJE i VAKUMA, Med Contour MULTIPOWER obavlja neinvazivne tretmane lica i tijela, s naglaskom na:

•  Lokalizirane masne naslage i celulit
•  Smanjenje obujma
•  Bore
•  Opuštenost kože lica i vrata
•  Potkožnu mikrocirkulaciju
•  Limfnu drenažu

Inovativni Med Contour MULTIPOWER posjeduje 4 aplikatora:
•  BODY SHAPE AND TIGHT- za zatezanje i učvršćivanje kože
•  BODY SHAPE- za uklanjanje masnih naslaga i razbijanje celulitaInovativni Med Contour MULTIPOWER posjeduje 4 aplikatora:
•  DRAINING- za limfnu drenažu
•  FACE LIFTING- za zatezanje kože lica, vrata i dekoltea

Revolucionarni Med Contour Multipower klijentima omogućava potpuno sigurno, nekirurško oblikovanje i zatezanje kože tijela te pomlađivanje lica, a sastoji se od četiri aplikatora, Body Shape, Body Shape and Tight, Draining i Face lifting. Kombinirajući ultrazvuk, radiofrekvenciju i vakuum, uređaj na efikasan i potpuno bezbolan način preoblikuje tijelo, omogućuje uklanjanje celulita, zatezanje kože te face lifting.

Body shape aplikator namijenjen je uklanjanju masnih naslaga i razbijanju celulita, a tretman se preporuča muškarcima i ženama koji žele neinvazivnom metodom oblikovati svoje tijelo. Ovaj nastavak služi tretiranju prekomjerne količine masnog tkiva formiranog na područjima poput abdomena, stražnjice, nogu te ruku. Na ovaj način se poboljšava dubinska struktura kože zbog čega ona djeluje mnogo mlađe i svježije. Rezultati su slični rezultatima koji se dobiju operativnom liposukcijom i trajni su dok god se klijent pridržava aktivnog načina života i preporučenog načina prehrane. Klijenti se, nakon tretmana, mogu odmah vratiti u svakodnevne aktivnosti.

Body shape and tight je aplikator koji utječe na elastičnost te glatkoću kože. Ovim tretmanom je kod klijenata moguće poboljšati teksturu površinskog sloja kože te regeneraciju tkiva. Rezultate kao što su poboljšana epidermalna struktura kože te reorganizacija dermisa, postizanje boljeg tonusa kože te povećanje kolagenih vlakana klijentia primjećuju već nakon samo jednog tretmana jer koža djeluje elastično, glatko i svježe.

Draining aplikator namijenjen je stimulaciji limfnih žlijezda s ciljem uklanjanja viška toksina te masti u tijelu. Kod klijenata se ovom metodom pospješuje cirkulacija krvi u pojedinim tretiranim dijelovima tijela

Med Contour Multipower osim aplikatora za tijelo posjeduje i dobro poznatu i provjereno učinkovitu sondu iz novog Med Visage uređaja. Face Lifting aplikator, korištenjem  tehnologije ultrazvuka i radiofrekvencije, pruža dubinski tretman koji omogućuje značajno smanjenje bora na licu i opuštene kože na licu, vratu i dekolteu.

Za informacije i narudžbe nazovite nas na

+385 (0)1 366 8936
Naručite se online